20-04-2015

NIEUW BINNEN

We hebben inmiddels weer wat nieuwe leuke spulletjes ingekocht, waaronder een aantal nieuwe fotolijstjes. Deze staan nu op de site en zijn hieronder ook te bewonderen. Nieuwe artikelen zijn terug te vinden op de site onder het kopje NIEUW. 

Er komt nog meer aan. We hebben inmiddels ook een zending van Ib Laursen binnen gekregen en we zijn nu hard bezig om alles op de site te zetten. Zo hebben we nu ook het mooie servies Mynthe in diverse kleuren. Meer hierover in de volgende nieuwsbrief....

* * * 

Sweet Seasons nu ook op Facebook

Ook wij konden niet achter blijven en hebben nu ook een eigen Facebook pagina. Like onze pagina en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en acties.

Klik op het Facebook logo en like onze pagina: 

* * *

En, al kennis gemaakt met ons ZUSJE ??? Ook op deze site regelmatig nieuwe tekstborden en muurstickers. Liever een eigen tekst: geen probleem. Wij kunnen vrijwel alles zelf maken. Meer informatie op onderstaande site:

www.tekstbordenenzo.nl

Tekstborden enzo

Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijkje op deze leuke site en schrijf je in voor de nieuwsbrief van Tekstborden Enzo. Zo blijf je van alle nieuwtjes en acties op de hoogte!

* * *

Scandinavië-XL 25 en 26 april 2015

Wij zijn dit weekend (25 + 26 april) te vinden op de Scandinavië-XL fair bij Kasteel Groeneveld in Baarn.

scandinavie-XL outdoor

ZATERDAG 25 EN ZONDAG 26 APRIL KASTEEL GROENEVELD BAARN

NIEUW: er is in 2015 ook een Outdoor editie van Scandinavië-XL, een locatie die zijn weerga niet kent. Op 25 en 26 april is op Kasteel Groeneveld in Baarn van alles te beleven voor liefhebbers van het hoge Noorden.

Het accent ligt in het voorjaar op outdoor activiteiten en culinair. Met lekkernijen en kookworkshops, stoere outdoorspullen en uiteraard zijn er ook verfrissende Scandinavische woon- en tuindecoraties.

Wie eenmaal in Scandinavië is geweest wil er meer van weten. “Beleef het beste van het Noorden” op Scandinavië-XL en ontdek op deze sfeervolle buitenmarkt alles over de Noordse regio, dus ook Finland, IJsland, de Baltische staten.

Graag tot ziens!

Meer informatie: http://scandinavie-xl.nl/

* * *

De nieuwe fair agenda staat weer online. Neem snel een kijkje, en wie weet komen wij ook bij jou in de buurt. Graag tot ziens!

* * *

28-03-2015

NIEUWE COLLECTIE A & C

In de vorige nieuwsbrief konden we al melden dat we een verkooppunt van het geweldige Noorse merk
A & C (Arts & Crafts) Jewellery Design zijn geworden. A & C is het grootste en bekendste sieradenmerk van Noorwegen. We hebben inmiddels een aantal nieuwe sieraden uit de nieuwe voorjaars- en zomercollectie binnen gekregen. Deze staan inmiddels op de site. 

Hieronder weer even wat we hebben binnen gekregen:

A & C Nieuwe collectie maart 2015

* * * 

FACEBOOK ACTIE

Ook wij konden niet achter blijven en hebben nu ook een eigen Facebook pagina. Het leuke is dat we al meteen een leuke like, deel en winactie hebben. Voor ons begint volgende week vrijdag (Goede Vrijdag) het fair seizoen weer. We staan dan 4 dagen op de Paasfair bij Landgoed Staverden (gem. Ermelo, op de Veluwe). Een prachtig gelegen landgoed midden in de bossen. Maak er een leuk dagje uit van en combineer het fairbezoek met een wandel- of fietstocht in de omgeving. 
En, .... hoe leuk is het om voor deze fair toegangskaarten
(4 x 2 stuks) te winnen. Dus like en deel onze Facebook pagina en wie weet win jij de toegangskaarten en zien wij jou volgende week op de Paasfair!
Dinsdag zullen we de winnaars bekend maken.

Klik op het Facebook logo: 

* * *

 12-03-2015

NIEUW BIJ SWEET SEASONS!!!

We zijn heel blij dat we een verkooppunt van het geweldige Noorse merk A & C (Arts & Crafts) Jewellery Design zijn geworden. A & C is het grootste en bekendste sieradenmerk van Noorwegen.

Arts & Crafts is een Noors sieraden bedrijf, opgericht in 1984. Het begon met 2 pas afgestudeerde studenten die elkaar ontmoetten tijdens een avontuurlijke reis door Azië eind jaren '70. 
Twee verliefde creatieve jonge mensen, zij uit Noorwegen,hij uit Nederland bundelden hun krachten in een poging om de reis van hun leven nooit meer te laten eindigen. Om hun reis te bekostigen begonnen ze met het maken van modesieraden, wat tot op de dag van vandaag een wereldwijd succes blijkt te zijn. Alle sieraden worden ontworpen in Noorwegen en zijn een fusie van Scandinavische eenvoud en internationale mode trends.

Arts & Crafts (A&C) maakt sieraden die de laidback elegance van iedere individuele vrouw versterkt, ongeacht haar leeftijd, stijl of levenswijze. We ontwerpen voor de moderne, actieve vrouw die er altijd hip en op haar best wil uitzien, of ze nu naar haar werk gaat of een uitje heeft. Een A&C sieraad zal al snel je favoriet worden, daar het goed past bij elke gelegenheid…. 

Materiaal:
Onze oorhaken en stekers van al onze oorbellen zijn gemaakt van chirurgisch staal. Het verwerkte metaal , zoals koper of tin wordt bedekt met zilver, goud, koper, messing of rhodium en is 100% nikkelvrij. Veel A&C sieraden zijn versierd met emaille en / of Swarovski kristallen. Soms wordt er ook gebruik gemaakt van acryl stenen, glasparels, (half)edelstenen en zoetwaterparels.

Alle sieraden van A&C worden ”bewust en op een doordachte manier” geproduceerd. A&C gebruikt geen componenten gemaakt van bedreigde diersoorten, koraal, tropische regenwoud of andere niet-duurzame materialen. 

Het Noorse team haalt haar inspiratie niet alleen uit de laatste mode trends maar ook uit de natuur op haar heen, diverse culturen en authentieke tradities van over de hele wereld.

Hieronder een kleine impressie van de sieraden. We hebben verschillende series. Neem snel een kijkje op de site. Alle sieraden van A & C hebben vaste, lage verzendkosten van € 2,50 (brievenbuspost), en gratis verzending vanaf € 50. 

* * * 

En, al kennis gemaakt met ons ZUSJE ???

www.tekstbordenenzo.nl

Tekstborden enzo

 

Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijkje op deze leuke site en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Zo blijf je van alle nieuwtjes en acties op de hoogte! 

* * *

23-12-2014

Wij wensen iedereen hele gezellige feestdagen en een heel gelukkig en, vooral gezond, 2015!

 

12-12-2014

Midwinterfeest Graft - De Rijp

13 en 14 december 2014

De Stichting Midwinterfeest Graft-De Rijp organiseert op 13 en 14 december 2014 alweer het zevende Midwinterfeest. Na het overweldigende succes van de vorige edities, wordt u ook nu weer van harte uitgenodigd dit geweldige feest te bezoeken. Opnieuw zal een groot aantal verenigingen, groepen en individuele deelnemers de gelegenheid worden geboden om te laten zien wat zij in huis hebben.

Het programma zal ook nu weer een grote variatie aan muzikale, kunstzinnige en culturele optredens omvatten waarbij verschillende locaties in het centrum van het dorp ook nu weer de deuren openzetten om de bezoekers hartelijk te ontvangen. De prachtige dorpskern, het oudste gedeelte van De Rijp wordt, zoals tijdens de vorige edities, het decor voor de kerstmarkt. Het feestterrein, bevolkt door burgers en buitenlui in nostalgische kleding, zal het aanzien geven van een dorp rond 1900. De Rijp kent u wellicht nog van Koningsdag toen koning Willem Alexander en koningin Maxima dit prachtige dorp met hun bezoek vereerden.

Het thema: Dickens

Het stichtingsbestuur

Als uitgangspunt is wederom gekozen alle theatrale activiteiten te plaatsen in de tijd rond 1900, met Dickens in ons achterhoofd. Dat houdt in dat muziek, kleding en decor zoveel mogelijk zal worden afgestemd op dit thema.

Waarom Dickens? Omdat de kerst geen kerst is zonder Dickens. In 1843 schreef de Engelse schrijver Charles Dickens zijn beroemde “A Christmas Carol”. Dit verhaal over de oude, gemene en gierige Scrooge, die tijdens de Kerst zijn leven radicaal betert verwoordt voor velen de ideale Kerstgedachte van eenvoud en menslievendheid. Een verhaal dat ook prachtig past in het decor van de historische dorpskern van De Rijp.Een groots evenement dat de vorige editie meer dan 40.000 bezoekers trok.

Zaterdag 13 december: 11.00 - 22.00 uur.
zondag 14 december: 11.00 - 18.00 uur.

Meer informatie: http://www.midwinterfeest-graftderijp.nl/

* * * 

SWEET SEASONS HEEFT ER EEN ZUSJE BIJ!!!

Zoals velen van jullie weten hadden we op onze site een groot aanbod aan tekstborden. En aangezien dat aanbod dusdanig groot werd en ook zo'n vlucht nam hebben wij besloten dat deze tekstborden een eigen site verdienen.

Dit is de volgende site geworden: www.tekstbordenenzo.nl

Tekstborden enzo

 

Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijkje op deze leuke site en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Zo blijf je van alle nieuwtjes en acties op de hoogte! 

 * * *

25-11-2014

SWEET SEASONS HEEFT ER EEN ZUSJE BIJ!!!

Eindelijk kunnen we laten weten wat ons grote nieuws is...

Zoals velen van jullie weten hadden we op onze site een groot aanbod aan tekstborden. En aangezien dat aanbod dusdanig groot werd en ook zo'n vlucht nam hebben wij besloten dat deze tekstborden een eigen site verdienen.

Dit is de volgende site geworden: www.tekstbordenenzo.nl

Tekstborden enzo

 

Op deze site bieden we een zeer ruime keuze aan metalen tekstborden en natuurlijk ook, de door ons zelf gemaakte, houten tekstborden van ons eigen label Tekstborden enzo. Zo is er voor iedereen wel wat te vinden. Zo niet, dan kun je ook een eigen tekst(bord) door ons laten maken. Informeer naar de mogelijkheden. Nieuw is dat we nu ook muurstickers en tekststickers aanbieden. Dit aanbod zullen we zeker nog gaan uitbreiden. 

Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijkje op deze leuke site en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Zo blijf je van alle nieuwtjes en acties op de hoogte! 

 * * *

 De kerst shop is weer geopend en aangevuld met een heleboel leuke nieuwe artikelen:

* * *

Maar we hebben ondertussen ook weer een aantal mooie nieuwe artikelen op de site gezet.  Zo hebben we prachtige fotolijsten, kaarsjes (nu in wel 9 kleuren verkrijgbaar), sjablonen etc.  Ook hebben we ons bestaande servies Provence uitgebreid met prachtige eierdopjes, koffiepot en een theepot. Alles is terug te vinden op de site onder de categorie Nieuw

* * *

Country & Christmasfair

Vanaf morgen, 26 november t/m zondag 30 november, zijn wij te vinden op de Country & Christmasfair bij Kasteel de Haar in Haarzuilens (Utr.).  Wij staan in het Tuinpaviljoen. 

Zodra u de entreepoort doorloopt waant u zich in een sprookjesachtige omgeving vol lichtjes, kerstbomen en prachtige decoraties. In de ruim 200 verwarmde stands vindt u exclusieve kerstcadeaus, decoraties, lekkernijen, beauty en kleding. Door het bezoeken van de stands, het genieten van de muziek, ontspannen op het lounge terras, de heerlijke hapjes en drankjes en een spetterende licht en watershow,komt u volledig in kerstsferen. 

UW KERST 2014 WORDT NA HET BEZOEKEN VAN DEZE FAIR ONVERGETELIJK!

Meer informatie: www.countrychristmasfair.nl

* * *

Dit jaar zijn we daarna nog op de onderstaande fair te vinden:

*  13 + 14 december Midwinterfeest in De Rijp (NH) (groots Dickensfestijn)

* * *  

 

01-11-2014

Maak kennis met onze vernieuwde website!

Daar is ie dan, onze geheel gerestylde website. We hopen dat jullie er net zo enthousiast over zijn als wij. 

Binnenkort nog meer groot nieuws, maar dat houden we nog even geheim.... Let daarom goed op je mailbox....

We zijn daarnaast ook heel druk bezig geweest met inkopen doen en hebben voor straks dan ook weer veel leuke kerst spulletjes. Deze druppelen nu ook langzaamaan binnen. Echt een feestje om dat moois allemaal uit te pakken...

Maar we hebben ondertussen ook weer een aantal nieuwe dingen op de site gezet.  Zo hebben we prachtige fotolijsten, servies, servetten, onderzetters en "kippenblikken" ingekocht. Kippetjes zijn populair en van dezelfde serie hebben we ook servetten en onderzetters. Hieronder even een kleine impressie van al dat moois. Alles is terug te vinden op de site onder de categorie Nieuw. 

 

* * *

Dit jaar zijn we nog op onderstaande fairs te vinden:

* 22 + 23 november De Leeuwenhorst Winterfair in Noordwijkerhout (ZH)

* 25 t/m 30 november Country-  & Christmasfair bij Kasteel de Haar  te Haarzuilens (Utr.)

* 13 + 14 december Midwinterfeest in De Rijp (NH) (groots Dickensfestijn)

* * *  

Wij maken plaats voor de wintercollectie. Daarom nu héél véél artikelen in de opruiming. 

Neem snel een kijkje bij de rubriek SALE en wie weet zit er nog wat leuks voor je tussen...

* * *

 

© 2009 - 2023 Sweet Seasons | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel