Prachtige Scandinavische retro posters van ThomasO Design.

ThomasO Design ontwerpt en produceert posters en ansichtkaarten. De motieven zijn geïnspireerd op zogenaamde "reisposters" uit de jaren '40 en '50, met uitzichten vanuit verschillende plaatsen in Zweden, Noorwegen en Denemarken.

In het najaar van 2013 lanceerde illustrator Thomas Olsson zijn eerste toeristenaffiches voor Göteborg. De collectie werd snel populair en dankzij de grote vraag is de serie inmiddels gegroeid en bevat meer dan 100 verschillende afbeeldingen uit Zweden, Noorwegen en Denemarken. Regelmatig worden er nieuwe motieven toegevoegd.

De posters worden door toeristen zeer gewaardeerd als herinneringen aan verschillende bestemmingen, maar ook door degenen die hun huis graag decoreren met kleurrijke retro-motieven met een lokaal tintje.

De motieven zijn met de hand geschetst, ter plaatse gedocumenteerd in hun werkelijke omgeving. In het atelier worden de schetsen verwerkt en de motieven digitaal aangevuld om met lettertypes en patineringen de juiste tijdgeest te krijgen.

De collectie is te vinden bij verschillende retailers in Scandinavië. Wellicht bent u ze al eens in Scandinavië tegen gekomen bij verschillende museumwinkels, geselecteerde boekhandels of designwinkels.

Wij zijn trots dat wij deze prachtige posters nu ook in Nederland kunnen aanbieden. Op dit moment hebben wij een selectie gemaakt en zijn de posters te koop in posterformaat 50 x 70 cm, 30 x 40 cm, A4 formaat en ook als postcards.

Ingelijste posters zijn alleen te koop op de fairs waar wij aan deelnemen. 

 

 

© 2009 - 2024 Sweet Seasons | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel