Sweet Seasons, dé online woonwinkel voor Scandinavische, landelijke- woonaccessoires, tekstborden, leuke hebbedingen, geur- en sfeerartikelen.

Onze collectie wordt met veel zorg en liefde samengesteld uit diverse Scandinavische aanbieders. Zo hebben wij o.a. een prachtig assortiment vintage kaarten, scrapbookvellen en servetten uit Noorwegen. Maar ook schitterend servies uit Denemarken, echt een plaatje voor op tafel.

De webwinkel is ontstaan uit onze grote voorliefde voor de Scandinavische landen. 

Ieder jaar bezoeken wij, minimaal 1 keer, een grote beurs, dit kan in Stockholm zijn, maar ook Oslo of Herning hebben wij al diverse keren aangedaan. Een geweldige gelegenheid om op zoek te gaan naar leuke spulletjes en de nieuwste trends.

            Hieronder enkele merken die wij voeren:

logo-chicantique.png                       

 

                                                  Lafinesse

    * * *

Alle bestellingen vanaf € 50 (alleen binnen Nederland) worden GRATIS thuisbezorgd!

   Wil je van alle nieuwtjes, acties en fairs op de hoogte gehouden worden? Meld je dan, vrijblijvend, aan voor onze nieuwsbrief.

Mocht je nog vragen hebben dan horen wij dat natuurlijk graag. Je kunt ons per mail bereiken op info@sweetseasons.nl of per telefoon 06-30409413.

Wij wensen je veel kijk- en winkelplezier en anders graag tot ziens!

Sweet Seasons

Sandra en Daan Vermeulen

P.S.: Mocht je in Enkhuizen of omgeving wonen, dan kun je er ook voor kiezen om de artikelen (na afspraak) bij ons af te halen. De verzendkosten komen dan te vervallen. 

© 2009 - 2024 Sweet Seasons | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel