Zweedse Kerstmarkt 7 & 8 december 2024 (ovb)

Artikel 4 van 4

 

De Zweedse Kerstmarkt is de start van de gezelligste periode van het jaar, namelijk de decembermaand. In het weekend van 7 & 8 december word je ondergedompeld in het Zweedse kerstgevoel. De Zweedse Kerstmarkt bestaat onder meer uit pop-up shops, kerstkoren en muzikanten, drie grote terrassen, een kerst DJ, leuke activiteiten en veel, heel veel (kerst)gezelligheid. 

 

Vier jij de Zweedse kerst in Groningen?

 

De leukste Zweedse shopadresjes: Geen dertien in een dozijn-producten, maar producten met een verhaal. Soms handgemaakt, uniek of natuurlijk, maar altijd met passie verkocht. Dit maakt de Kerstmarkt dé stek om originele kerstcadeaus te kopen.

 

Kijk voor alle informatie en tickets op www.zweedsekerstmarkt.nl

 

De Suikerfabriek: Middenin de traditionele bietencampagne neemt de Zweedse Kerstmarkt de Suikerfabriek in Groningen over. In 2008 kwam een einde aan de verwerking van kristalsuiker en verdween de typerende geur van suikerbieten. Bijzonder is het karakter en de akoestiek van de Suikerfabriek. De fabriek is rauw, industrieel en je proeft de historie. Alleen dat maakt een bezoek aan de Zweedse Kerstmarkt al bijzonder.

© 2009 - 2024 Sweet Seasons | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel