Winter Heerlijckheid 11 t/m 13 november 2022

Vorige Artikel 4 van 5 Volgende

Sfeervolle buitenfair
Hakken uit, laarzen aan! Kom alvast in stemming voor de gezellige wintermaanden tijdens de sfeervolle buitenfair Winter Heerlijckheid! De prachtige omgeving van Landgoed Warmelo en haar kasteel beloven al veel moois. Ruim 100 standhouders presenteren zich in luxe pagodetenten en kramen met het beste van wat ze in huis hebben. Bezoekers kunnen zich laten inspireren en heerlijk winkelen. Van culinaire verrassingen zoals home-made gerechten tot selectieve wijnen maar ook sfeervolle antieke, brocante en trendy huis- en tuindecoraties tot kunstpresentaties, kerstdecoraties en ornamenten en bloemstukken: het past allemaal op Winter Heerlijckheid. 

De gezelligheid van een sfeervolle buitenfair: van 11 t/m 13 november vindt ‘Winter Heerlijckheid’ plaats op het betoverende Landgoed Warmelo te Diepenheim. Een prachtige gelegenheid om in een sprookjesachtige sfeer inspiratie op te doen en heerlijk te winkelen voor de heerlijke winter waar we zo naar uit kijken!

Diepenheim ligt in het Twentse coulisselandschap, lieflijk aan het kronkelende riviertje de Regge en barst van eeuwenoude kastelen en landgoederen. Met haar 2.000 inwoners is het  het kleinste stadje van Twente. Locals noemen Diepenheim dan ook liefkozend ‘Stedeke’. De heren van Diepenheim hebben in de Middeleeuwen hun ‘heerlijkheid’ (het territorium waar ze gezag over hadden) tot stad gebombardeerd. Oké, Diepenheim is dan wel een stad, maar als we Wikipedia mogen geloven, heeft het nooit officieel stadsrechten gekregen.

‘Diepenheim, een sprookje van zichzelf. Laat je ook betoveren!’

 

BEZOEK

WINTER HEERLIJCKHEID: 
Kasteel Warmelo, Borculoseweg, Diepenheim

OPENINGSTIJDEN:
 vrijdag 11 november van 11:00 tot 20:00 uur
zaterdag 12 november van 11:00 tot 20:00 uur
zondag 13 november van 11:00 tot 18:00 uur

ENTREE DAGKAART:
voorverkoop € 10,-
aan de kassa € 12,50
kinderen 6 t/m 12 jaar € 4,-
aan de kassa € 5,-
kinderen tot 6 jaar Gratis

ENTREE AVONDKAART
voorverkoop € 7,50
aan de kassa € 10,-
kinderen 6 t/m 12 jaar € 2,50
aan de kassa € 3,-
kinderen tot 6 jaar Gratis

PARKEREN Gratis

Honden zijn welkom, mits aangelijnd

© 2009 - 2022 Sweet Seasons | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel